Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

16/03/2012

Lissabon

Imorgon går flyget först mot Paris och sedan det andra mot Lissabon. 
 
Alex ska försöka attackera mig redan vid bagagebandet innan han försvinner med sin kompis Joe till dennes födelsedagparty, och João och Pedro kommer att hämta upp mig för att ta mig till Pedros lägenhet som kommer att vara mitt hem i en veckas tid. Dit kommer även de andra senare på kvällen för att vi, efter nästan FYRA år (!!!) ska kunna äta middag tillsammans igen! Jag ser så fram emot att få träffa mina portugiser igen!

Annars ser jag fram emot det fina vädret som Lissabon ska ha hela den tiden som jag är där! 17-19 grader och SOL! De senaste två dagarna här har också varit härliga men det är en annan sak när man inte måste jobba och kan sätta sig på en parkbänk osv.....

Sedan ska jag få testa min nya lilla kamera. Min gamla har ju varit trasig sedan en längre tid tillbaka, och tyvärr så är det väldigt sällan att jag orkar ta med mig den större när det handlar om alldagliga situationer. Nu till Lissabon tar jag med båda har jag tänkt mig. Många fotos får det bli.

Sedan ska det vara skönt att få lite ledigt från jobbet. Egentligen trivs jag väldigt bra och tycker om mina kollegor och barn och så, men det har varit ansträngande med att skola in (?) 12 barn på en gång, och så har vi tyvärr lite "stress" i gruppen eftersom vi inte riktigt vet om vi kan låta en av våra kollegor att bli kvar. Hon försöker men gör så många fel hela tiden. Eller inte fel, men hon lyssnar (hör?) inte på vad vi tre andra säger. Vi vill alla vara schyssta, och gör vårt bästa för att ha tålamod med henne och så, men det är ansträngande att antingen behöva upprepa saker 10 gånger, eller (/och) att behöva jobba för två när hn inte gjort det hon skulle. Att kunna lita på de vuxna på jobbet är så enormt viktigt och med henne fungerar det inte riktigt...

Men som sagt, nu är jag ledig från jobbet och ska försöka stänga av och bara njuta av ledigheten. Det lär bli relativt lätt så snart jag är hos kompisarna i Portugal.

:)
 

SEMESTER!!!

Jag har semester! Wehee!

12/03/2012

Tatuering

Typ denna bild (fast inte så mycket av planetet) skulle jag vilja ha som tatuering. Frågan är bara om ankeln är det bästa stället..?